ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “Зебра”

  • ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “Зебра”

ОПИС

Клиент: ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “Зебра„

Локација: Скопје, Македонија

Завршено: 2010

Работник: Гоце Серафимовски

ДЕТАЛИ

Share: