Контакт

Информации

Адреса
Л.Ц. Ѓорѓи Димитров бр. 13, лам. 2 – локал 8
1000 Скопје
Македонија
Контакт
+389 70 54 91 67
+389 70 76 02 56
+389 02 27 44 597
radekoncarliftovi@hotmail.com

Работно време

Нашата поддршка е достапна 24 часа, седум дена во неделата. 

Понеделник-Петок: 8am до 4pm

Сабота: 10am до 4pm

Недела: Затворено

Образец за контакт

контактирајте со нас

Ако сакате некоја консултација, ве молиме пополнете ја формата:

Работел во:

Screenshot_2
Screenshot_1

  Контакт Личност

  Контактирајте со нас

  17352146_360222437711622_4884940245954798859_n

  Гоце Серафимовски

  Застапник

  Нашата канцеларија

  20180531_202453